• Voor € 3,95 bezorgd in Nederland, België € 5,95
  • 14 dagen retour sturen
  • Betaal zoals jij wilt ook achteraf
  • Voor 17:00u besteld, volgende werkdag bezorgd

Betalingsmogelijkheden

Wij zijn een moderne webwinkel en daarom bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

Vooruitbetaling per bank

U kiest voor vooruitbetaling per bank? In dat geval krijgt u een e-mail van Multisafepay, het bedrijf dat onze betalingen verzorgt. In de e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor uw overboeking. We versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis.

Achteraf betalen - Afterpay

Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. AfterPay voert voor Bintra.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €300,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen om de factuur te voldoen. Bekijk de betalingsvoorwaarden van Afterpay.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: deze manier van betalen loopt via Afterpay. Afterpay voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Afterpay.

Creditcard

Ook betaling via creditcard is mogelijk. We ondersteunen American Express, Mastercard en Visa. Betalen via creditcard is gratis.

PayPal (en PayPal Express)

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.

We ondersteunen ook PayPal Express. Dit is een nog snellere betaalwijze via PayPal, waarbij uw verzendinformatie automatisch uit PayPal wordt overgenomen. Kies vanuit uw winkelwagentje voor Direct afrekenen met PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. De gegevens van uw bestelling worden direct overgenomen en u kunt direct geld overmaken via PayPal.

Verzending onder rembours

Betaalt u liever contant aan de pakketbezorger? U krijgt het pakket overhandigd nadat u het verschuldigde bedrag contact afrekent aan de bezorger. Voor rembourszendingen brengen we € 15,- in rekening.

Afhalen in ons magazijn

U mag uw bestelling ook afhalen in ons magazijn. Voor online bestellingen verzoeken we u om de bestelling te betalen via een van de online betaalmethoden. In het opmerkingenveld op de betaalpagina geeft u aan dat u uw bestelling wilt ophalen. Onze orderpickers zorgen er dan voor dat hij voor u klaarligt in ons magazijn.

Onze openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Ons adres:
Bintra.nl
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo (O)